10 лесни начина да направите дома си безопасен

А у дома трябва да бъде светилище и сигурно убежище. Можете да се гарантира, че вие ​​и вашите близки да останат вън от пътя на опасността в пределите на вашата ферма.

За да се избегнат всякакви инциденти, трябва да го жилище инцидент доказателство направи. Това е много проста, ако наблюдава конкретни стъпки, за да пазят премеждия в залива.

Ето 10 лесни начина да направите дома си безопасен и сигурен. Това ще ви помогне да се грижи и защитава себе си, членове на семейството и къщи-гости. Осигуряване на заетост на тези ефективни съвети:

1 се съхранява вътрешно и външно боядисване добре осветено Това е важно, през нощта и в зими при дневна светлина не е много ефективен. Критичните области, които трябва да бъдат осветени са стълбите, на открито и фоайетата.

2 Никога не оставяйте електрическите проблеми висящи във всяка точка. И най-малкото колебание трябва да се присъства веднага. Направете го правило кардинал да изключите уреди след употреба.

3 противопожарни аларми са необходимост и трябва да имате най-доброто. Практика редовни тренировки за безопасност, със семейството си, за да се осигури информираност на процедурите.

4 Дръжте обикновени уреди безопасно, тъй като те могат да бъдат опасни. Особено с деца наоколо. Направете електрическите контакти в безопасност, като включите безопасност и детето им хидроизолация. Дръжте остри предмети като ножици, ножове, оръжия и мач кутии на място.

5 Уверете се, брави и резета на врати и прозорци са в ред и отварян. Дръжте под око за съмнителни лица и никога да кани непознати в дома си. Учете децата си да не се забавлява заявки от непознати.

6 Не споделяме информация за работа или учебни часа. Учете членове на семейството, за да се избегне казвам на хората за графици и съчетания. Да не се поставя лична информация онлайн и никога не реагира на гласови съобщения.

7 Рискът от инциденти върви нагоре, когато сте се от поддръжка или ремонт направено. Осигуряване на безопасност и предпазни мерки и да бъде готов да реагира бързо на злополуки или наранявания.

8 Не се опитвайте ремонт на уреди, включващи ненужен риск. Много домашни инциденти са резултат от неправилно манипулиране с инструменти като косачки за трева и машинки.

9 Поддържане повишено внимание при шофиране в или извън дома си. Ако подкрепата на колата нагоре, внимавайте за деца и домашни любимци по пътя.

Уверете се, че не оставят нещата по стълби, които могат да причинят на хората да се спъне и да падне. Бъдете бдителни, когато почистване на сняг от пътища, които не го трупа в райони, където хората могат да ходят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *