Световните Мебели изложби: Само високотехнологични решения

Всяка година, в последния уикенд на май, Лос Анджелис изложбен център е домакин на изложба на крак с дата мебели дизайни. Той привлича дизайнери, експерти и разработчици на мебели от всички краища на света. Областите на изложбени представляват икономични решения за мебели, използвайки LED лампи, необичаен дизайн на стълби, компактни, модулни комплекти, футуристични камини, сложни кухненски блокове, както и нови видове бои и подови настилки.

Модерността и технологиите са необходими условия за участие в изложбата. Трудно е да се намери нещо познато във формите на мебелите, представени в изложбата. В допълнение към традиционната си цел, модерни мебели трябва да има много допълнителни функции, той е длъжен да предостави за нуждите на пестене на енергия у дома. Статично монтаж на инсталации, като например кактуси за горещите региони и многоцветни килими от мъхове за северните страни се превърне в неразделна част от интериора.

Много от изложените предмети на мебели са изработени от рециклирани материали. Лъскави елементи са почти отсъства при проектирането им. Еко-минимализъм се превръща в популярна тенденция. Най-рационален подход към задължителното използване на пространството и адаптирането на високите технологии също са важни. Луксозни издълбани комплекти от мебели от скъпо дърво се заменят със спретнати набори от естествени цветове. Комбинации от контрастни цветове са изключително популярни, което е особено добре дошли в украсата на кухни. Интериорният фокусът се измества от мебели за осветление, прожектор LED лампи спестяват енергия и предлагат неограничен поле за най-смелите дизайнерски решения. Този вид мебели могат да бъдат закупени в магазина мебели Лос Анджелис.

Париж

Традиционно, Париж е мястото, където на сезона на изложби, посветена на най-новите разработки и иновации в пазара на дома интериорни започва. През януари, най-добрите дизайнери, производители на мебели, декоратори от различни страни да станат участници на известната изложба Planete Meuble Париж.

Всяка година интересът към мебели изложба Planete Meuble Париж се проведе в най-добрите френски традиции става все по-високо. Такава популярност е резултат от политиката на организаторите. Те умишлено не се фокусира върху търговския компонент на събитието, и го позиционира като значимо културно събитие за цяла Европа. Всеки експонат, представена в изложбените зали, не е просто още една част от обзавеждането, но това е една интересна артистична решение, което показва идея на автора.

Всички експозиции на Planete Meuble Париж са разделени в две основни категории: Metropole и VilleAge. Metropole включва модерен дизайн. Този раздел представлява най-ярките образци на модерния дизайн, иновативни разработки в производството на мебели за дома и офиса.

VilleAge е класически мебели, създадени от съвременни майстори на модела на древните образци, както и колекции от мебели, направени в етно стил. Тук можете да срещнете тематични колекции от мебели за вили страни, беседка, ловна хижа или вила в планината.

Китай

Един от най-значимите и известни изложби, посветени изключително на мебелната индустрия е била проведена в Китай, тъй като 1993 г. Това стана възможно благодарение на активната подкрепа на държавата, както и на Китай Националната асоциация Мебели за. В допълнение, продуктите, представени в тази изложба, са популярни сред големите компании, които купуват мебели за своите офиси и частни костюми, и сред обикновените граждани.

Мебели от различни видове са представени там. Включително новия офис мебели, представяне на който се извършват в съответствие с новата концепция за създаването на един вид зона на комфорт в помещенията и разширяването на гостите зона също са в състояние да видят и оценят обзавеждането на премия, проектиран за двете спални , дневни и кухни. Мебели за деца се предоставя, както добре.

По време на изложението, почти всички фирми демонстрират своите продукти, които имат свежи решения и нестандартен подход проектантско. Необходимо е да се каже, че производството на Небесния империя сега е насочена главно върху европейските consumersFeature статии, така че има свои собствени характеристики в тази посока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *