Изберете паркет

Бил Шърман и Paul Вестфал, може би двата най-добрите играчи в историята на USC баскетбол, наскоро се срещнаха на вечеря в ресторант в Лонг Бийч. Взаимно приятел Роб Ярдли, син на бившия Станфорд и NBA звезда Джордж Ярдли, ги събра.

Sharman оттегля от Бостън Селтикс през 1961 г., и Вестфал беше изготвен от Селтикс през 1972.

„Когато беше изготвен, разбрах за това чрез четене на малки вида на подобно Страница 7 от The Times“, каза Вестфал. „Селтикс изпраща телеграма, но те го изпрати до Южна Калифорния колеж [сега Vanguard университет, разположен в Коста Меса]. Аз го имам три дни по-късно.“

Trivia време: Вестфал беше 10-ия играч взето в драфта на НБА 1972 година. Кой е бъдещата Залата на славата изготвен две места по-късно от Милуоки Бъкс?

Друг проект на история: Шърман, преди да си 10-годишен, зала на славата тече с Селтикс, прекарал един сезон с Вашингтон капители, преди те да сгъне. Sharman каза, че когато капители, наречени, което го информира, че го изготви, той отговори: „? Ти направи това, което за“

Sharman през 1950 г. получи бонус от $ 12.000 за да подпише с Бруклин Доджърс и дори не мислех за възпроизвеждане на про баскетбол. Само след капители ударих тяхната първоначална оферта от 4000 $ на година до 8000 $, плюс $ 1.000 за движещи се разходи, е Sharman реши да се играе про баскетбол.

Добре дошли в НБА: Вестфал подписан с Селтикс за 60 000 $ на година, плюс бонус от $ 5.000 – огромна от 1972 стандарти. Треньор Red Ауербах не беше доволен, че отборът е прекарал толкова много на един новобранец.

„Първият ден на практика той каза:“ Вие трябва да ни плащат за да те учи как да се играе играта „, казва Вестфал.

Пряк удар: Вестфал, сега треньор Пепърдайн е баскетбол, каза той наскоро видях новата масивна конструкция паркинг в кампуса USC, разположен на около двеста ярда от баскетбол арена в процес на изграждане.

Чудите се защо USC ще трябва такава голяма структура паркинг за баскетбол, каза той, „Колко паркинг пространства ви е необходимо за хиляда фенове?“

Нещо за него: След операция на китката, Майк Камерън се очаква да се върне в Ню Йорк Метс скоро, което може да доведе до понижаване на десния аутфилдер Victor Diaz. Марти Noble на MLB.com се чуди дали това означава, че Метс имат „на Камерън Диас-въпрос“ на ръцете им.

Поглеждайки назад: На този ден през 1999 г., Харизматичното, а 30-1 удар, който бе проведена в твърдейки състезание през февруари, заредена с победа в 125-та Кентъки Дерби, като треньор Уейн Lukas си трета Derby победа на 1990-те години.

Trivia отговор: Джулиус Ървинг, който беше новобранец с Вирджиния Скуайърс от ABA. Erving продължи да играе в ABA докато лигата сгънати през 1976 г., а след това стана член на Филаделфия 76ърс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *